יום רביעי, 31 באוקטובר 2012

ההשקה הלוהטת של השבוע

היום, כפי שוודאי כבר קראתם בכל הבלוגים וכבר יצא לכם מכל האפים, היתה השקה לה ציפיתי זמן רב מאד. בהשקה, שנערכה בשכונה שקטה בתל-אביב, בנוכחות מספר מצומצם של בלוגריות מהשורה הראשונה שנבחרו בפינצטה, הוצגה הדירה שלי. 

כנהוג בהשקות מסוג זה, הגשתי לבלוגריות משקה אלכוהולי צונן מוגז - סיידר אגסים מנורמנדי.


על כך הוספתי ירקות חתוכים לדיאטטיות בחבורה וגבינות בואשה ומיני פיצות (מיני פיתה, שמן זית, תבלינים, עגבניות מרוסקות, בזיליקום מהעציץ במטבח, קצ'קבל ומוצרלה, קישואים, עגבניות ובצל) ודוגמנית הבית היפהפיה הביאה פשטדת מלאכת ידה לתפארת.


הגבינה, אפעס, נראתה עצבנית.


עצוב לחשוב שבשבילה, זה עוד היה החלק החיובי של הערב.


בשלב זה, עת האורחות נינוחות ואוכלות, העברתי הרצאה קצרה על ההיסטוריה של הדירה, הקוים המנחים במלאכת עיצוב הפנים, רפרנסים ליצירות אמנות אירופיות קלאסיות שנמצאים בדירה וחילקתי תיקי עיתונות. הבלוגריות, כנהוג בענף, אכלו בפנים חתומות ולא שאלו שאלות בזמן השאלה החופשית. הבנתי שאסור לאבד מומנטום ושלפתי את התותחים הכבדים.


הבלוגריות נעורו לחיים בין רגע, ומיהרו לשלוח חיוכים מרוצים למצלמה, אינסטגראמים תיקתקו ולייקים זרמו כמו פטרון אנייחו איכותי לכוס סניפטר מקריסטל שוויצרי משובח.



הדוגמנית חששה ממניפולציה, אבל הבהרתי לה שהיא מוזמנת לכתוב על האירוע מה שהיא רוצה, כל עוד זה מפרגן.


אני עצמי זהרתי בתלבושת שרכשתי בנסיעתי האחרונה ללונדון, זה מכבר.

אני לובשת - חולצת פיג'מה מפריימרק
מכנסי פיג'מה מ-Next

בחצות הליל הזמנתי מוניות לאורחות ושלחתי אותן לבתיהן. כולי תקווה שהן הפיקו מהאירוע לפחות מה שאני הפקתי - הנאה אסתטית, שיחה אינטליגנטית ומרחיבת אופקים, טיפים לחיים טובים וארוכים וכמובן תחושה שאוהבים ומעריכים אותן. וכעת יקיריי, אפנה את הסלון, אתפיח את הכריות על הספה ואלך לנוח על משכבי, שכן באתי לחבק ויצאתי מחובקת.

16 תגובות:

  1. איך היח"צ שכחו את המייל שלי???
    השיער שלך נראה מקסים!!!
    והדירה, גם מהתמונות הקודמות שראיתי, נראית לא פחות מקסימה ושרונאית :)
    מזל טוב וסימן טוב!

    השבמחק
  2. כי זה יח"צ מהתחת זה איך. רק שקרים הם יודעים להפיץ, רק שקרים.

    תודה רבה!

    השבמחק
  3. אמנם לא חולקו שוברי מתנה בסופו של הערב, אבל איכשהו בכל זאת הצלחתי להנות. כנראה שמת לנו חומר מסמם ומרגיע בלוגריות בפיצות!

    השבמחק
  4. קוראים לזה פחמימות :)

    שוברי המתנה ישלחו אליכם בדואר. פשוט הגיעו יותר בלוגרים מהמתוכנן ונותרנו עם מחסור בשוברים. דברי עם ברבי מהמשרד שלי, טוב מאמי?

    השבמחק
  5. סליחה, איפה מקבלים כאן תיק עיתונות?

    השבמחק
  6. דחפתי לך תיק ליד לפני שהלכת, לא זוכרת? זה היה מיד אחרי שהחתמתי אותך על טופס הויתור על התמונות וזה היה מיד אחרי שנתתי לך עוד כוסית של עראק.

    השבמחק
  7. את עושה השקה ביום חול ולא בשישי בלילה, לא חשבת עליי? גרררר

    השבמחק
  8. צר לי שאת מרגישה ככה ענבל. הבלוגריות שהוזמנו לאירוע נבחרו בפינצטה. אודיע לך אם יהיו אירועים דומים בעתיד.

    (נראה לי שנארגן אחד ונזמין אליו גם את אודליה, שיהיה שמח. אה?)

    השבמחק
  9. את משו!! ומאד מחמיא לך פיג'מה. לכי על זה למראה חורף 2013

    השבמחק
  10. הגבינה נראת צינית וכידוע, שילוב של גבינה וציניות הוא שילוב קטלני ולא נחוץ לכל גבינה באשר היא.


    נראה שהיה לכן כיף :)

    השבמחק
  11. יכול להיות שגם לי היחצ הבריז ? זה כי אני מהפריפרייה והמוניות יקרות..בכל אופן נראה ערב איכותי ופורה. מקווה לקבל קומוניקט להבא..:)

    השבמחק
  12. יחצ לעוס ומאוס מזה טרם יצא לי לראות. חבורה של נצלנית חסרת בושה שלא שמעה על המילה "לתת". הבטיחו לשלוח לי מונית, חצי שעה חיכיתי במקלחת. בסוף הלכתי למטבח ברגל, כמו כלבה.

    השבמחק
  13. שרונה, הכל בסדר, סתם התפלאתי כי הרי ברור לך שלאירוע בשישי ב 9 בלילה הסיכויים שאגיע נמוכים ביותר.

    אני אשמח אם תעשי שידור חוזר מתישהו עם אודליה (ואפשר עם עוד בנות, אני שמחה להכיר עוד אנשים תמיד) :-)

    בבקשה אל תקחי קשה את ההערה שלי, אני לא כועסת או משהו, סתם הופתעתי.

    השבמחק
  14. ואגב, התגובה לגבי בחירת הבלוגריות בפינצטה, אודיע לך אם יהיו אירועים כאלה בעתיד היא מאד יחצ"נית מצידך, למדת היטב את המקצוע :-P

    השבמחק
  15. אני יודעת :)

    כן החנוכה זה בעייתי. חשבתי להזיז לשבת, אבל גם זה בעייתי. אקיצר, נארגן לך חבורה חביבה משלך יום חמישי אחד בקרוב ואז תוכלי לחזור הביתה בשישי בבוקר או בחמישי בלילה בלי חשש השכמה מוקדמת להחריד למחרת. אני מוסיפה אותך לרשימת הבלוגריות שלי ואיידע אותך בקרוב במייל או בטלפון.

    השבמחק
  16. אחלה יקירתי :-) סיכמנו.

    השבמחק

שאלות? תגובות? רגשות חיוביים לגבי טחינה מלאה או רגילה? שתפו אותי ואת הקוראים