יום שלישי, 2 ביולי 2013

רום צימוקים


אתמול, דקות לפני שהתכוונתי לצאת מהעבודה, התחיל דיון בפייסבוק ותכליתו השאלה מה טוב יותר - אפונים מצופות ווסאבי או גלידה רום צימוקים. הדיון נמשך כמה דקות ועד שהוא נגמר חצי מהחברים שלי היו בקריז לאפונים מצופות ווסאבי והחצי השני בקריז לגלידת רום צימוקים. אני נמניתי על החצי השני.

התקשרתי לאוכמנית ואמרתי לה שתיקח אותי לאכול רום צימוקים. האוכמנית אמרה לא, אכלתי כבר אפונים מצופות ווסאבי ויש גבול כמה ממתקים אפשר לאכול ביום אחד. אמרתי לה שאני עצובה מאד וניתקתי. דקה אחרי זה היא התקשרה ואמרה קיבינימט אני רוצה רום צימוקים. אז נכנסתי למכונית ורומבה צימוקים!

תכלס, עדיף היה אם הייתי לוקחת רום צימוקים בגביע פשוט במקום להעמיס וופל בלגי שלא הצלחתי לגמור חצי ממנו, אבל יש לי עינים גדולות (תשאלו את כיפ'לה).

בכל מקרה, חצי שעה מאוחר יותר פסענו לאטנו על אבן גבירול, מרוממות וצמוקות, חזרה לכיוון האוטו ועצרנו בבריכה האקולוגית בכיכר רבין כדי לנפוש קצת. אז החלטנו לצלם מה לבשתי היום, לא כי הבגדים היו כל כך יפים כמו שהלוקיישן היה נפלא ובביזנס זה הכל לוקיישן לוקיישן לוקיישן.

אני לובשת
צמודונים ושרשרת מרזילי (ישנים)
כפכפים מגאפ




דים סום יש, רום צימוקים יש, חברות טובות שאוהבות אפונים מצופות ווסאבי יש, נימפאות בשיא פריחתן יש, מה עוד אפשר לרצות? כלום. חוץ מאולי קילו גלידת רום צימוקים לקחת הביתה. מממ.. אולי היום אחרי העבודה.


10 תגובות:

  1. לא זה ולא זה. אבל אולי ופל בלגי.. הממ..

    השבמחק
  2. בתור חובבת אלכוהול, אני לא יכולה לסבול שום דבר בטעם/ מילוי אלכוהול. כנ״ל לגבי קפה.
    או בקיצור- לא מערבבים שמחה בששון, אלא אם מדובר גלידה בטעם טחינה באייזברג.

    השבמחק
  3. אני נשבעת, השקית של הדים סאם (סום??) נראית כאילו היא מרחפת באוויר ו/או הודבקה בפוטושופ.
    שנתיים לא הגבתי וזה מה שגרם לי להגיב? כן!
    : )
    ולגופו של עניין - ווסאבי!

    השבמחק
  4. רום צימוקים הוא טעם שלנצח יתקשר במוחי ליוגורט 0% שומן של דנונה. ועדיין - איך אפשר בכלל להשוות גלידה לאפונים? זו השוואה לא הוגנת (אלא אם מדובר בגלידה פיסטוק, שהיא גם מעפנה וגם בצבע של אפונים).

    איפה סעדתן? בווניליה או בסיציליאנית?

    השבמחק
  5. בחיי, היא באמת נראית כמו מרחפת בכח המחשבה. לא שמתי לב קודם.

    באמת לא הגבת הרבה זמן. ווסאבי את אומרת? למה לא.

    השבמחק
  6. סיציליאנית. וניליה זה לא מה שהיה פעם, את לא חושבת?

    השבמחק
  7. אני מעריצה שרופה של ווניליה, ובייחוד של הסורבה שוקולד מריר האגדי שלהם, אז אני האחרונה שאשמיץ אותם.

    השבמחק

שאלות? תגובות? רגשות חיוביים לגבי טחינה מלאה או רגילה? שתפו אותי ואת הקוראים